НОВИНИ


Баровеца от "Играчите" държал випове с порно

2 6961 01.06.2011
Баровеца от "Играчите" държал випове с порно

Венцислав Атанасов - Баровеца, един от задържаните при спецоперация "Играчите", изнудвал випове с порно, пише в."Стандарт".



Шефът на Занаятчийската камара в морската столица, известен още като тартор на варненските лихвари и собственик на верига пийп шоу барове, разполагал с компроматни снимки и филмчета на политици, дипломати, бизнесмени и полицаи, които били гости на бардаците му.

Атанасов въртял плейбой баровете заедно със синовете си, а във фирмите им имали дял и куп красиви украинки. Баровеца бил и представител на фирмата "Гуфа" за България, която е върхът на немската порноиндустрия. Твърди се също, че притежава хотел в столицата, кръчми и нощни заведения в София, Варна и Добрич. В баровете му се натискали красавици от цял свят, защото бил много щедър, издават запознати.

Баровеца "осребрявал" инвестициите в хубавиците, като кътал богата филмотека с компромати. Навсякъде в баровете му имало скрити камери. Близки на Атанасов признаха, че се хвалел, че държи много випове с "весели" фотографии и дори - с цели "горещи" филми.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама