НОВИНИ


Софиянски пак иска да е кмет, Прошков и ДСБ не дават

64 6469 02.06.2011
Софиянски пак иска да е кмет, Прошков и ДСБ не дават
Ст. Софиянски

Ако има втори тур, ще бъда аз, отсече Софиянски. Не мразя Костов, обичам София, съобщи той. Моделът трябва да се промени, поиска Прошков.



Приех да участвам в изборите за кмет, за да не допусна разпиляването на демократични гласове наесен, обяви Прошко Прошков, районен кмет на Лозенец и кандидат във вътрешнопартийния избор на Синята коалиция. Десницата направи най-доброто - да решат кой да участва в битката, но непоканените не участват, каза той по повод кандидатурата на Софиянски.  Прошков щял да се бори срещу статуквото и за всеки човек поотделно. Прошков познавал работата на Софиянски по преписките; процесът почнал при Софиянски, продължил при Борисов и вече трябвало смяна.

Не мога да кажа, че мразя Костов, той не ми е проблемът, ще говоря професионално, обяви по БТВ Ст. Софиянски, по неговите думи - кандидат на "старите муцуни" за кмет на София. Той обичал града си и не смятал, че е грозен, но сега София била в друг етап, различен от този, в който Софиянски кметувал. Тогава имало сериозен етап на възстановяване. Сега много трябвало да се промени, като се почне от законодателството и се промени районирането на града.

Управлението на София не ефективно, не е останала една носна кърпа за общински инвестиции, контрира Прошков.


Прошко Прошков

Колега, има ли София градоустройствен план, вдигна тембър Софиянски. Прошков призна, че е така, но обликът на София бил показателен. Управлението било като за среден град.

По мое време не е имало криза с детските градини, каза Софиянски. Ако отворите демографската ни прогноза, тя е изключително точна. не сме затворили десетки детски градини, защо е станало след мен, не мога да кажа, съобщи той.

Опитвате се да залъгвате хората, репликира Прошков.

Ако има втори тур, ще бъда аз
, отсече Софиянски. Помогнете на този човек да не говори толкова много, каза той по адрес на Прошков, който се опитваше да се вмъкне в разговора няколкократно.

Золуми станаха с общинската собственост, имаше прословути замени, но сега имаме по-добри закони, констатира Прошков.

Градският транспорт трябва да се промени, откакто аз съм купувал рейсове, друг не го е правил; озеленяването не е на равнище, изреди Софиянски и обяви, че опонент на тези избори му е ГЕРБ. Притеснявам се от компромати, може да има пропуски. Замяната като принцип е правилна, като логика може да има някакви грешки. Работете, бе, стига сте ровили, той и Бойко ровеше, призова накрая той.

Не желаем да участваме в избори с такива хора, вметна Прошков.

Това е страх, предложението на моята кандидатура е изпратено в Синята коалиция
, обясни Софиянски. Аз мога да кажа спокойно - живея на същото място, където ме посрещна 10-ти ноември, работя и правя проекти за алтернативни източници, каза той.

Аз съм сред хората постоянно, каза Прошков за себе си.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама