НОВИНИ


Кадиев иска честна битка за София

18 4933 12.06.2011
Кадиев иска честна битка за София
Георги Кадиев

Готов съм да се явя на избори срещу абсолютно всеки. Това, което мога да обещая е честна борба и честни избори без удари под кръста, интриги и подмятания.



Това заяви кандидатът за кмет на София на БСП Георги Кадиев, след като упражни правото си на вот на днешните предварителни избори за кандидат за президент на България и кмет на София от Синята коалиция, цитиран от БГНЕС.

Според него, хората трябва да дойдат да гласуват днес само и единствено, ако имат желанието единият от двамата кандидати да отиде в по-преден етап от предизборната надпревара. Днешният вот е една малка крачка към въвеждането на нормалност в политиката на България, убеден е червеният депутат.

Кадиев не пропусна да отбележи, че бъдещето на България минава през "трупа" на ГЕРБ, убеден е Кадиев. "Това, което ГЕРБ направи през последните две години, като говоря по-скоро за кризата в морала, която ни залива от всички посоки и подмяната на десетте Божи заповеди, чрез въвеждане на нови гербовски заповеди: "Предавай всеки и всички; Преследвай всеки и всички; Подслушвай всеки и всички; За всичко хубаво е виновен Бойко Борисов, а за всичко лошо – всеки един от нас по отделно". Това е нещо, от което България трябва да се отърве и моята постъпка днес е сигнал в тази посока, заяви Георги Кадиев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама