НОВИНИ


Българин командва черното тото в света

7 5890 21.06.2011
Българин командва черното тото в света

Сингапурският мафиот Уилсън Радж Перумал направи сензационни разкрития за организацията на черното тото пред полицията във Финландия.



Ние сме нещо като акционерно дружество. Шестима души. От Сингапур, Хърватия, България, Словения и Унгария , разказал пред финландската полиция сингапурският мафиот Уилсън Радж Перумал. Преди около месец той лично бе посочен от ФИФА като една от най-важните фигури в черното тото и уреждането на футболни мачове по света.

В Рованиеми стартира процесът срещу него и куп играчи на местния тим. Групата съществувала от 2008 г. и натрупала между 5 и 6 милиона евро от нелегални залози и уговорени резултати. На един мач се печелели между половин милион и 1,5 милиона евро.

Колкото някои да се крият и да твърдят, че няма доказателства, май наистина ще се окаже, че има черно тото в България, коментира още 24 часа. След като човекът, когото ФИФА назова като един от главните му организатори в света, ни посочи като участници. Полицията, вместо да отрича, по-добре да пита финландците дали това е вярно. Дано поне с промените в закона най-накрая хванем някого, който урежда футболни резултати. Защото неофициално всички говорят за това. Включително и клубни президенти като Венци Стефанов. У нас обаче всичко приключва с липсата на доказателства. Дори когато има признания за договорен мач, както ги направи навремето Златко Янков. Дано този път такива се намерят. (24 часа)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама