ПОЛИТИКА


РЗС прави синия Мартин Заимов кмет

29 7120 23.06.2011
РЗС прави синия Мартин Заимов кмет

Партията на Яне Янев постепенно превзема СДС. След като привлече в редиците си куп бивши седесари като Марио Тагарински, Димитър Абаджиев и Нено Димов, РЗС е на път да кандидатира за софийски кмет общинаря от Синята коалиция Мартин Заимов.



В политическото пространство се заговори за среща между зам.-председателя в столичния общински съвет на СК и бивш кандидат-кмет на "сините" за София Мартин Заимов с Яне Янев. На нея била обсъждана идеята общинарят, който беше изгонен от Александър Праматарски в Демократическата партия, да се яви като кандидат за "Московска" 33 от името на консерваторите.

Пред Frognews.bg Заимов потвърди, че е обсъждана подобна кандидатура, но все още не е имал официални срещи с РЗС и не отказа да сподели, дали би приел подобен вариант. Лидерът на партията Яне Янев досега също не е отрекъл или потвърдил официално новината.

Frognews.bg припомня, че на предишните местни избори Заимов беше синият кандидат за кмет на София. Тогава остана впечатлението, че той ще повтори "упражнението" отново; понастоящем обаче става ясно, че Заимов не е влизал в сметките на Синята коалиция.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама