НОВИНИ


БСП плаши Бойко със зли кучета

42 5635 28.06.2011
БСП плаши Бойко със зли кучета
Сергей Станишев

Аз мисля, че твърде много българското общество проявява търпение към хулиганското поведение на министър-председателя и неговото презрение към българските граждани.



Така председателят на БСП Сергей Станишев коментира изказването на премиера Бойко Борисов, че кучетата са като българите и трябва здраво да се държат.

Без съмнение Борисов дължи извинение на българските граждани, но едва ли ще има такова, защото това не е първа фраза и няма да бъде и последна, смята лидерът на столетницата.

Според него тази фраза е квинт есенция на философията на управлението на Борисов и ГЕРБ, а тя е "хората трябва да бъдат мачкани, държани изкъсо и в полугладно състояние, за да слушат по-добре и колкото по-зле живеят българите, толкова повече се затяга каишката, която държи министър- председателят, смята Станишев.

Г-н Борисов, много унизително и обидно е да наричате българите кучета, но ако ги смятате за такива, да знаете, че ухапването от тях страшно боли. Лечението е тежко и те изважда извън строя за дълго време. Гответе се през октомври за голяма болка, за продължителна и трудна реанимация на вас лично и на ГЕРБ, закани се депутатът от БСП Корнелия Нинова.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама