НОВИНИ


Хр. Стоичков бори ограниченията на европазара на труда

7 4881 08.07.2011
Хр. Стоичков бори ограниченията на европазара на труда
Хр. Стоичков

Нямало по-добър пример за успехите на българин зад граница, смятат организаторите на кампанията.



Христо Стоичков се включва в кампания на МТСП срещу ограниченията за български работници в ЕС. Тази неделя, преди началото на приятелски футболен мач на стадион „Хаджи Димитър" в Сливен, самият Стоичков заедно с Тотю Младенов и евродепутатката Илиана Иванова ще обявят началото на съвместните си действия по този повод.

10 са страните в ЕС, които понастоящем прилагат ограничения за български работници. Това са Австрия, Белгия, Германия, Италия, Люксембург, Малта, Холандия, Франция, Великобритания и Ирландия.

Христо Стоичков е човек, доказал своя професионализъм и борбеност. Неговата популярност в България и зад граница, ще даде по-голяма гласност на проблема с ограниченията за български работници и ще спомогне за по-бързото му разрешаване, сигурен е Т. Младенов, а Илиана Иванова смята, че няма по-добър пример за успехите на българин зад граница от тези на българския носител на най-престижните награди Златна топка и Златна обувка. Христо Стоичков е доказателството, че ако българските работници бъдат допуснати до чуждестранните пазари на труда, те ще допринесат за развитието на икономиките им, убедени са организаторите на кампанията.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама