НОВИНИ


Екшън на Хаинбоаз: стрелба, обир, тежко ранен и отвлечен

60 12017 03.08.2011
Екшън на Хаинбоаз: стрелба, обир, тежко ранен  и отвлечен

Автомобил блъснал Опел Зафира нарочно. След това излезли маскирани лица с автомати и пистолети и стреляли по водача заради крупна сума, пренасяна без охрана.



45-годишният бизнесмен Атанас Атансов от управата на Булсатком - В. Търново е простреляният на Хаинбоаз, информира RegNews. Той и шофьорът му пренасяли крупна сума до Стара Загора без охрана. Това е била честа практика на бизнесмена и в Търново не са учудени, че е имало нападение над него. Обирът бил планиран дълго. Атанасов бил наблюдаван.

Нападателите, които простреляха търновския бизнесмен Атанас Атанасов на Хаинбоаз, са отвлекли неговия спътник в опела. Информацията все още не е потвърдена от полицията.

По-рано сайтът информира за стрелба на Прохода на Републиката с тежко ранен. Читатели разказали, че инцидентът станал до село Въглевци. Още в движение започнала стрелба по Зафирата, после автомобилът я блъснал  нарочно. След това от него наизлезли маскирани лица с автомати и пистолети и стреляли по водача.

Нападателите задигнали парите и избягали в неизвестна посока. Все още се издирват.

Имало струпване на полицейски автомобили около село Въглевци. Въоръжени полицаи с бронежилетки били разположени по целия път до Велико Търново.

Директорът на Областната болница д-р Людмил Гецов потвърдил, че има инцидент с един тежко ранен мъж на 45 години. Той шофирал Опел-а. Прострелян бил в гръдната област и се намирал в операционната, където медици се борели за живота му.

Сигналът за стрелбата бил подаден в 10,30 часа тази сутрин на телефон 112 от очевидци, потвърди комисар Живко Коцев, който в летен отпуск. В отпуск е и говорителят на ОД на МВР. Комисар Коцев обясни, че случая се разследва. При повече яснота около екшъна ще бъде изнесено официално прессъобщение на сайта на МВР.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама