НОВИНИ


Шефът на М-tеl пред уволнение

19 6197 04.08.2011
Шефът на М-tеl пред уволнение

Шефът на най-големия мобилен оператор М-тел Андреас Майер е на път до няколко месеца да се раздели с мясото си в компанията.



Според запознати, въпросният високопоставен служитела на компанията, окичена с гръмкия слоган "Това е твоят" глас, не можел да овладее разрухата обханала М-тел. А ескалиращото недоволство на клиентите на оператора със сигурност ще спукат балона от безкрайни лъжи, които служители на фирмата по принуда им поднасяли, пише столичен вестник.
Извоюваното с годините доверие се рушало всекидневно, а хиляди абонати се прехвърляли към други оператори. В централата във Виена били бесни от това и никакви оправдания не вършели вече работа.

Източници, пожелали да останат анонимни, споделят, че компанията вече повече от година се гаври с милионите си клиенти, които рязко намаляват с всеки изминал ден. Потърпевши от това разбира се били служителите във фирмата.

По тяхна информация в телекома са започнали сериозни съкращения на кадри, за което не се говори в публичното пространство. Тези, които остават, пък, бивали принуждавани да лъжат и да намират каквито и да начини да задържат клиентите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама