НОВИНИ


Д. Павлова дава пари на Кунева за кампанията й?

41 5790 08.08.2011
Д. Павлова дава пари на Кунева за кампанията й?
Дарина Павлова

Слави Трифонов уреждал дискретна вечеря на Кунева, Павлова, Пръмов и себе си.



Дарина Павлова планира вечеря с Меглена Кунева, мъжа й Андрей Пръмов и шоумена Слави Трифонов, която вероятно ще се състои в дискретен ресторант, затворен за външни посетители, разучил е в. "Всеки ден". Кунева, както и мъжът й били близки с Илия Павлов, макар днес кандидат-президентката да твърди, че нямала нищо общо с шефа на Мултигруп.

Инициативата за срещата между Дарина Павлова и Меглена Кунева била на Слави Трифонов, който бил близък приятел и с двете дами. Дарина щяла да се опита да предложи финансова помощ на Мега, както я наричали близките й приятели кандидат-президентката. Така Дарина смятала да си осигури стабилни позиции в бизнеса.

При последната предизборна кампания на президента Бил Клинтън в САЩ Д. Павлова беше дала лепта от хиляда долара в негова полза, но тогава щабът на Клинтън върна парите обратно на дамата, защото имали неясен произход.

Междувременно стана ясно, че Павлова ще прави Фондация за подпомагане на деца в неравностойно положение в Америка, която ще се нарича "Дарина Павлова". Това каза за "Стандарт" бащата на покойния шеф на "Мултигруп" Павел Найденов. "Дарина дойде в България само за един ден за годишнината от смъртта на Илийчо. Беше сама. Аз се прибрах в София, а тя остана да спи в "Арбанаси" само за една нощ. Не се е срещала с никакви приятелки, защото няма с кой. Замина си бързо, защото си има ангажименти в Америка. Можела да мине и през Италия", споделил още Найденов. На помена на Илия Павлов, който е погребан в Арбанаси, били поканени само 40-50 човека, избрани по списък от бащата Павел Найденов.

"Дарина не искаше никого да кани. Срещна се само с близки и роднини, видя се с баща си", сподели още Найденов.
"Не съм я питал в какви отношения е с Берлускони и дали смята да се омъжва за него. Това са си лични неща, които не ме касаят. Говорихме си само за фондацията и за децата. Те всички са в различни точки на света. И се оправят сами. Дарина живее отделно от тях", казал още Найденов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама