НОВИНИ


България била хитлеристка държава

107 7104 11.08.2011
България била хитлеристка държава
Али Юзеиров БНТ

Днешна България ще осъществи идеала на Хитлер за чиста арийска раса. Това обяви по Нова ТВ скандалният лидер на забранената партия “Отоман” Али Юзеирав.



Той се появи с фес на главата в студиото и обясни, че такава била традицията на етноса му. Според него големият проблем е в Конституцията, която трябва да бъде променена. Сега там пише, че България е еднонационална държава, а тя е мултинационална, защото в нея живеят 1.5 турци и други етноси, обясни позициите си Юзеиров-младши.

По думите му в държавата нямало етническа толерантност, демокрация и справедлива съдебна система, затова той и симпатизантите му се заели да отвоюват правата на турците у нас.

Юзеиров обяви, че все пак има някакъв пробив, защото утре брат му Юзеир е призован в прокуратурата в Търговище, където ще му бъде осигурен преводач на турски език по време на разпита. Той е турчин и иска с него да разговарят на майчиния език, обясни шовинистът.

Али Юзеиров е категоричен, че обвинението срещу брат му за укрити 350 хиляди лева е смешно и несъстоятелно.

Подгониха ни комунисти и националисти, защото брат ми се яви в циг по долни гащи при регистрацията на моята кандидатура за президент, обяви Юзеиров.

Той каза още, че в тази страна нямало на кого да се оплачат за потъпканите им права – паптриархът казал “вие не сте от моята черга”, а мюфтията отговорил “не ме занимавайте с вашите проблеми”. Затова ще се оплачим на арменския поп, само той ни е надеждата, заяви нагло националистът от Търговище, намеквайки, че в лицето на арменския поп визира използването на по-радикални мерки за постигане на целите си.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама