НОВИНИ


Арестът на Трактора бил бонус за кампанията му

33 5569 17.08.2011
Арестът на Трактора бил бонус за кампанията му
Алексей Петров

Абсолютно "позитивна кампания", обеща председателят на предизборния на Алексей Петров Тончо Колев, който пристигна в ЦИК за регистриране на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата за президент на бившата барета.



Колев отказа да обяви, кой ще е най-големият опонент на Петров и обясни, че това ще стане ясно, когато видят кого ще издигнат отсреща, тоест, управляващите. До тогава всички са ни опоненти, добави той.

По думите му задържането на Алексей Петров и шумотевицата около него ще изиграе добра роля за кампанията на Петров.

„Мисля, че това ще бъде доброто нещо в кампанията, защото се доказа, че не е това, което е написано и което се диктува от държавната машина", изтъкна Колев.

Според Колев след всички атаки срещу Трактора, Петров се е превърнал в национална и международно известна личност.

Айрет Гюрова, представител на Инициативния комитет за кандидатите Алексей Петров за президент и Николай Георгиев за вицепрезидент, съобщи, че комитетът е внесъл в ЦИК 196 подписа на свои представители и че следващата стъпка ще бъде в законовия срок да бъде регистрирана самата президентска двойка.

Гюрова също е категорична, че кампанията ще бъде позитивна с много добри инициативи.

Тя подчерта, че много млади хора и професионалисти с потенциал са повярвали на Алексей Петров. „На много хора им омръзна 21 години да правим демокрация и нищо да не се случва. Има много потенциал в българското общество, на който ние залагаме", заяви Гюрова и добави - „Разчитаме на интелигентните и млади хора - знаещи и можещи".

Тончо Колев изтъкна още, че хората трябва да повярват, че в България трябва да има свобода на словото и възможност да работят, да имат възможност да хранят семействата си.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама