НОВИНИ


Екшън и в Слънчев бряг; един намушкан

8 4900 22.08.2011
Екшън и в Слънчев бряг; един намушкан

Неколцина се клали пред хотел нощес.


43 годишен мъж от Ямбол е с опасност за живота, след като е бил намушкан с нож пред хотел “Планета” в Слънчев бряг, съобщава бургаският сайт bszone.info. Направена му е спешна операция в МБАЛ Бургас.  На 21 август около полунощ в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение за постъпил в поликлиниката на Слънчев бряг мъж с две прободни рани.

Установено е, че ямболията е получил прободни  рани в лявото бедро и в дясната долна част на корема. Мъжът е намушкан непосредствено след паркиране на личния си автомобил «БМВ»,  в близост до х-л «Планета».

Пред хотела спира втори автомобил «БМВ», със сливенска регистрация, от който слезли двама мъже, които го наръгани. След инцидента непознатите се оттеглили с автомобила си, а пострадалият сам отишъл със собствения си автомобил до болницата. Потърпевшият е откаран в МБАЛ Бургас, където му е направена операция и  е останен за лечение, с опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама