НОВИНИ


Регистрират Плевнелиев и Попова в ЦИК

4 5148 05.09.2011
Регистрират Плевнелиев и Попова в ЦИК

ГЕРБ ще регистрира тази сутрин в 9.00 ч. кандидатпрезидентската си двойка в Централната избирателна комисия. Документите ще внесе председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, заедно с членове на щаба.


На регистрацията ще присъстват и номинираните за президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

Централата избирателна комисия ще приема документи за регистрацията на кандидатите за президент и вицепрезидент от 9.00 ч. днес до 17.00 ч. на 17 септември.


На 4 септември ГЕРБ официално представи кандидатпрезидентската си двойка - Росен Плевнелиев-Маргарита Попова, за вота на 23 октомври. Спекулациите около кандидата за президент на управляващата партия продължиха няколко месеца, защото до вчера ГЕРБ официално мълчаха. През последните месеци премиерът Борисов даде да се разбере, че той лично няма влезе в надпреварата, макар името му като вероятен претендент да се спряга и до момента, като слуховете тези дни, идващи най-вече от страна на опозицията, го виждаха дори в двойка с Росен Плевнелиев за вице: „99,99% съм казал, че аз няма да се кандидатирам за президент. Вече ми омръзна година и половина да повтарям едно и също. Сложил съм 00,01% просто като нормална вероятност".


При представянето на кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия Бойко Борисов заяви, че кандидатът на ГЕРБ за следващите президентски избори е ясен отсега - самият той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама