ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Лили в стрес след пластична интервенция в Германия

4 7897 06.09.2011
Лили в стрес след пластична интервенция в Германия

Естрадната звезда за малко да остане без уста след като и била направена поредната пластична корекция на устните в Германия, пише столичен вестник.


 

 

Примата изпаднала в шок след преживяната неуспешна интервенция и едва успявала да вземе решение да се покаже и да потърси помощ. Отворът на устата й бил разширен двойно, а устните били изтънели от разтягане.

Лили изглеждала наистина ужасно и само бързата намеса на наша специалистка я спасила от по-големи поражения.


“Да. Истина е. Аз трябваше да оправям обърканата работа на колегите от Германия”, признава пред вестника козметичката Цветелина Мармарова-Лина. Дойде да й коригирам устните с траен грим. Помогнах й, но тя не се вслуша в съветите ми”, споделя специалистката.

Според нея германците не са знаели каква звезда оперират и са подходили немарливо. Козметичката все пак успяла да поправи устните на Лили, така че да се показва спокойно на улицата. Иванова не била доволна и върнала сама предишната им форма без обем.

Впоследствие се подложила на още 6 корекции от тях доста сериозни с рязане. “Резултатът е очевиден. Устните й все още са ужасни и я спасява фактът, че не разрешава да я снимат отблизо”, коментира друг специалист в пластичната хирургия.

Според нега звездата се нуждаела и от операция на очите.

”Има спад на горния клепач. Започва и постепенно да губи и зрението си.”, разказва хирургът. Певицата обаче не щяла и да чуе да се реже отново.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама