НОВИНИ


М. Капон: Ние от ЕНП знаем, че ще управляваме

15 4649 14.09.2011
М. Капон: Ние от ЕНП знаем, че ще управляваме
Мария Капон

България щяла да има модерна десница, когато има истинска опера. Сега ЕНП искали да бъдат чути, следващия път щели да са една приятна изненада. С Касим Дал имало дългосрочно партньорство и съвместно лидерство.



Хората решават кой ще отиде на втори тур и кой ще спечели, но трябва да има свобода на избора, заяви по БТВ Мария Капон от ЕНП. Тя се зарече в кампанията под мотото "С грижа и любов към хората" да се назоват реалните проблеми. Капон се обяви против монополите.

Няма идея за отцепване на гласове от ДПС с партньорството с К. Дал. Те имали съвместно лидерство и дългосрочно партньорство. Само на 6 места ЕНП щяла да се яви в коалиция.

За да има модерна страна с високи доходи, е необходима свобода и волеизява, съобщи Капон. От ЕНП сега искаме да бъдем чути, следващия път ще бъдем една приятна изненада; правим екипите си, за да не се озовем в скандална некомпетентност, защото знаем, че ще управляваме.

Контрабандата имала две нива, едното се правело с митническа протекция, каза още Капон и акцентира върху политическите протежета, които днес най-много плачели за закъснялаприватизация.

Чрез наркотрафик, дрога и пари ще се финансира вота и ще има допълнителна мутризация на страната, предрече тя. Нейните доходи били фирмени и от реституция, фамилията й живеела с около 1500-1600 лв, винаги била осигурявана на максимум и си платила данъците. Слабостта на Капон била операта.

България ще има модерна десница, когато има истинска опера, заключи Капон.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама