ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


На Матеус не му дреме, жени се на плажа

0 6326 14.09.2011
На Матеус не му дреме, жени се на плажа
Л. Матеус

Лотар гони разголената Йоана във френския курорт Сен Тропе.



Националният отбор гори, но на Лотар Матеус не му пука. Дори новините, че Борислав Михайлов е говорил с Красимир Балъков зад гърба му, не могат да притеснят немеца съобщава Стандарт.

 

Футболът е последна грижа за селекционера ни, разкри дъщеря му Алиса. Тя обяви пред RTL, че татко й се стяга да мине за пети път под венчилото. "Не ми се иска да го направи, но нещата май вървят натам. Когато е влюбен, той обича с всички части на тялото си, дори с кожата и косата. И винаги иска да направи нещата по-лесни за себе си и половинката си", обяви 25-годишната дъщеря на Лотар. Самата тя се омъжи наскоро, а от 3 години се подвизава заедно с половинката си в Австралия. Алиса призна, че се е виждала два пъти с настоящата любов на таткото - Йоана. "Тя е много симпатична, разбираме се добре", продължи Алиса.

 

Наследницата на Лотар обяви, че няма нищо против и възрастта на Тучинска. "Нормално е футболистите да имат по-млади жени", отсече дъщерята на Матеус. Самият Лотар пък бе изловен да разпуска в Сен Тропе от шамарите, които му удариха Фабио Капело и Отмар Хитцфелд. Естествено до него неотлъчно е Хубавата Йоана. Нещо повече, папараците са изловили Лотар в твърде разгонени пози с разголената полякиня. Самата Йоана продължава да твърди, че все още е далеч от мисълта да стане г-жа Матеус, но явно е настъпил обрат в мнението й. (Стандарт)


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама