НОВИНИ


Късметлия: Нашенец спечели 1 млн. паунда в Лондон

15 6682 08.10.2011
Късметлия: Нашенец спечели 1 млн. паунда в Лондон
Георги Трайков London24.com

43-годишният Георги Трайков спечели 1 милион британски лири от лотарията "Евромилиони" и отпразнува късмета си с парашутен скок, съобщава британският сайт London24.com.


Нашенецът Георги Трайков живеел от 15 години във Великобритания. Той има 12-годишна дъщеря и работи като мениджър в частна лондонска болница. Щастливецът купил печелившия билет на 6 септември. Преди да замине за постоянно на Острова Георги е бил в българския национален отбор по парашутизъм. Затова и решил да отпразнува печалбата си от лотарията с поредния скок, но с печелившия билет в джоба.

 

"Сред парашутистите има традиция всеки, който направи стотния си скок, да почерпи останалите. Аз пък реших, че да скочиш с един милион в джоба би си струвало една бира!", обяснява българинът.

 

Трайков обаче за малко щял да изпусне голямата печалба, защото по принцип играел само в тиражи, в които джакпотът надвишава 70 милиона лири. Преди месец Трайков си купил билет от "Риджънт стрийт" в Лондон. След това пуснал още няколко билета, преди да се сети да провери вече купения. Тогава разбрал, че е спечели 1 милион лири.

 

"Голям късметлия съм. Имам прекрасна дъщеря, чудесен дом и работа, която обичам. А сега с тези пари дъщеря ми ще може да продължи да тренира парашутизъм", допълва българинът.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама