НОВИНИ


Прошков харесвал Каролев, но кани Фандъкова на дебат

37 4798 08.10.2011
Прошков харесвал Каролев, но кани Фандъкова на дебат
Прошко Прошков

Кандидатът на сините очаквал настоящият кмет тя да му покаже цветята, които е засадила в София, а пък той на нея червеите под тях.



Има кандидати за кметове, на които тезите ми харесват и един от тях е Владимир Каролев, каза по НТВ кандидат-кметът на сините за София Прошко Прошков. Според него всички вече сме видели, че ГЕРБ не участват в дебати. Аз съм по-твърд, откакто някои очакват, досега съм се борил, а не чакам някой да ме постави някъде, обяви още Прошков.

 

Той покани кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова на дебат. Според него тя щяла да му покаже цветята, които е засадила в София, а той на нея - червеите, които са под тях.

 

Много хора забогатяха през годините от „Екоравновесие" в столицата, защото не можеш да режеш единия яйчник на кучето и след време - другия, каза още Прошков.

 

Той осведоми, че е кореняк софиянец трето поколение и София е неговият град.

 

Прошко Прошков беше конфронтиран от водещия на предаването Мартин Карбовски с цигани от „Горубляне", които във видео връзка казаха, че всички досега им обещавали канализация, но и досега такава няма. Прошков пък им обеща, че канализацията на „Горубляне" ще е негов приоритет.

 

И се зарече да се справи с мафията в Общинския съвет, защото обичал да говори и щял да го прави.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама