НОВИНИ


Борисов обеща: България ще е друга, не в комунизма

58 4984 14.10.2011
Борисов обеща: България ще е друга, не в комунизма
Б. Борисов

България има прогнозируема политика, вътрешна сигурност, ангажимент към европейската кауза, каза премиерът. Страната не иска друга помощ от ЕС, освен средствата по еврофондовете.



С подкрепата, която имаме, България ще изглежда по друг начин и то не в светлото комунистическо бъдеще, обяви премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на Бюрото на ЕНП, което се провежда в София. Той се чувствал неудобно да обяснява в 21 век, че магистралата е нещо важно. Новите страни-членки първо си правят инфраструктурата, а после кандидатстват в ЕС, добави той.

Ако като нация не се възползваме от еврофондовете, нищо добро не ни очаква, каза още Борисов. Той посочи, че имало вариант да се увеличат с 10-15 лева пенсиите и да се продължи по същия начин в застой, мрак и млади хора, които се избиват по тесните пътища на България.

България има най-ниски данъци, най-нисък дълг в Европа, 100 % изпълнени критерии за Шенген, европейските граждани спят спокойно, защото европейската граница се пази по най-добрия начин, изреди премиерът.

Той обеща прогнозируема политика, вътрешна и финансова сигурност, ангажимент към европейската кауза и прогнозируемо правителство. И добави, че кандидатите на ГЕРБ са хора доказали се в своята професия, познати и не бивши агенти.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама