НОВИНИ


Делят София за финала

8 4559 18.10.2011
Делят София за финала

Червените на "Батенберг" с Калуди Калудов, а властта води А. Лопес в НДК.



ГЕРБ и БСП ще разцепят София на две в четвъртък, когато и двете партии ще направят концертите си за закриване на предизборната кампания,пише Стандарт. Предпоследният сблъсък между основните опоненти ще очертава между световноизвестен политик и световноизвестен тенор. Финалната надпревара ГЕРБ-БСП ще е пред урните в неделя.

За концерта ГЕРБ чака генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес. Той познава кандидатите и се е убедил в добрите резултати от работата им, обясниха от щаба на управляващите. Лопес неведнъж е казвал, че ГЕРБ е върнала положителния образ на България пред Европа. Както и че премиерът Бойко Борисов поставя държавата над партията. Концертът на ГЕРБ ще е на 20 октомври в зала 1 на НДК. Избирателите ще видят на живо лидерите на властта, както и кандидатпрезидентската двойка Росен Плевнелиев - Маргарита Попова. Зала 1 ще бъде забавлявана от актьорите от "Комиците" и "Пълна лудница" и от певеца Веселин Маринов.

Купон на площада същия ден ще заформи и БСП. Последователите на червените ще бъдат зарадвани с изпълнения на уникалния тенор Калуди Калудов. Той от години живее и работи в Полша и е покорил световни сцени като Ковънт Гардън, Ла Скала и Метрополитън. Очаква се черешката в програмата му да е песента "О, соле мио", любима на милиони ценители на класиката по света. Мегаспектакълът ще продължи 60 мин на площад "Батенберг". Началото е от 18 ч, потвърдиха от "Позитано" 20. На сцената заедно с оперния глас ще се качат лидерът на БСП Сергей Станишев, кандидатпрезидентският тандем Ивайло Калфин - Стефан Данаилов, както и кандидатът за кмет на София Георги Кадиев.
В централата на ДПС още в понеделник бяха готови с изнесения предизборен щаб в НДК. Брандираният автобус на Ахмед Доган до последно ще агитира по регионите, но финален концерт няма да има, както нямаше музикално откриване на кампанията. (Стандарт)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама