НОВИНИ


Янев се обясни защо пристава на ГЕРБ преди балотажа

25 5247 26.10.2011
Янев се обясни защо пристава на ГЕРБ преди балотажа
Я. Янев

Безобразията на изборите се дължали безобразната вакханалия на Цветанов и Фидосова.



Многократно сте чували, че РЗС е проект на БСП, сега кой ще каже, че е така; българският народ не пожела да уволни Б. Борисов, затова отидохме при премиера да го попитаме какво се случва с бюджета, със законопроектите, обясни Я. Янев, лидер на РЗС по БТВ, който правел компромис с по-малкото зло в страната. РЗС оставали верни на призива да се спре доганизацията, защото Доган като онбашия се разполагал с хората като с роби. Не трябвало Първанов да остава в президентството чрез Калфин, обясни още Янев.

За РЗС ГЕРБ е равно на 99,9% Б. Борисов и 0,% Цветан Цветанов; считаме, че безобразията на изборите се дължат на Цветанов и Фидосова и безобразната им вакханалия, продължи Янев, който обяснил на премиера, че имало груби фалшификации и драстично разминаване на изборите. Според него имало предварително подготвени протоколи в изборната нощ.

Янев прогнозира, че А. Иванов нямало да стане шеф на новия ОС, имало много разкрития, направени за него за яхти и нови имоти.

Борисов се дистанцирал от националистите и това било правилно, отсъди още лидерът на РЗС, който се потупа в гърдите, че проявява отговорно държавническо отношение, въпреки че отношението му към Плевнелиев било негативно, но към Попова - положително, защото бил работел с нея.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама