ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Берлускони хвърли око на датската премиерка

17 7222 27.10.2011
Берлускони хвърли око на датската премиерка
Силвио Берлускони източник

Снимка на усмихнатия италиански премиер Силвио Берлускони, изненадан от фотографите, докато се взира в датската си колежка Хеле Торнинг-Шмит, която се отдалечава от него, след като са се поздравили, бе публикувана днес в почти цялата италианска преса. На нея е видно, че Берлускони, който е известен с особената си слабост към нежния пол, видимо е впечатлен от чаровната датчанка.



"Кориере дела Сера" разпространи на страницата си в интернет кратко видео, което показва сцената - от влизането на датската ръководителка в залата, където вчера се състоя срещата на върха на ЕС, до здрависването й с усмихнатия Берлускони. След поздрава италианският премиер, известен със слабостта си към жените, се обръща, за да я погледа, докато тя се отдалечава.


"Главата на Кавалера се обръща, погледът му се спира опасно върху красивата колежка, която се отдалечава", пише левият вестник "Република", цитиран от БГНЕС. 75-годишният италиански премиер и известен със слабостта си към жените. Той признава това открито след раздялата с втората си съпруга преди близо две години и половина.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама