ФРОГ МЮЗИК


За първи път в България гостува легендарният Пол Анка, генерален спонсор Black Ram Whisky

0 8057 07.11.2011
За първи път в България гостува легендарният Пол Анка, генерален спонсор Black Ram Whisky

Легендата изпълни в препълнена зала 1 на НДК част от многобройните си евъргрийни в оригинален вариант, както и интерпретации на класически парчета от други изпълнители - Ерик Клептън, Бон Джоуви, Саундгардън и др.



Неотразимият толкова години, което само по себе си е цяло чудо, изправи на крака и завладя 3000 публика. Звезди от всички стилове се прекланят пред Пол Анка от уважение към неговата над 50-годишна кариера, увенчана с 125 албума. Правят се кавъри на всички големи негови хитове. Анка е обявен за 21-ият най-успешен артист в историята на "Билборд". Има 3 песни  номер 1, 22 - в Топ 20, и 33 - в Топ 40.

Мегаасът безспорно има фенове от няколко поколения, като завладява хората със силната си харизма. „Впечатлена съм от Пол Анка. Той е в отлична форма и има толкова много енергия в него. На 17 години съм, но съм израснала с песните му и се влюбена в гласа му. По принцип слушам диско и хаос, но хитовете на Пол Анка  като "Diana" или "Cinderella" могат тотално да ме омагьосат и ги знам наизуст”, сподели пред frognews млада дама, излизаща грейнала от концерта.Организаторите изказаха изключителната си благодарност към Black Ram Whisky за финансовата им подкрепа.




Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама