НОВИНИ


Син депутат поиска оставката на ръководството на СДС

9 4992 07.11.2011
Син депутат поиска оставката на ръководството на СДС

Цялото ръководство на СДС трябва незабавно да си отиде. Не може Мартин Димитров да играе по три часа шах на компютъра, а да няма време да говори и изслуша депутатите. Това заяви днес в Русе депутатът от СДС Михаил Михайлов, цитиран от БГНЕС.


 


Според него след провала на изборите единствено кандидатът за президент Румен Христов ще подаде оставка от Националния изпълнителен съвет на партията и с това въпросът ще бъде приключен. Според Михайлов обаче трябва да бъде предизвикан дебат по темата с оставките още преди заседанието на Националния съвет на СДС, защото иначе дебат изобщо да има.


"Подлудихме избирателите с политическите си безумия. Крайно време е всички разговори в десницата да не започват с имената – Костов, Софиянски, а да се види първо каква е перспективата и след това кой човек отговаря на нея", обясни Михаил Михайлов.


Според него има нужда от нов десен политически проект, като настоящата Синя коалиция прерасне в синя партия с християндемократически ценности, с нови идеи и решения за националните проблеми.


След изборите Мартин Димитров призна за допусната грешка с издигането на непознат за хората кандидат за президент в лицето на Румен Христов, но напълно отхвърли възможността да си предложи оставката. Неговата теза е, че СДС са жертвали президентските избори за добър резултат на местния вот, а медиите и социологическите агенции допълнително са влошили нещата с фаворизирането на тримата водещи кандидати.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама