ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Първата жена на Д. Рачков роди син на Е. Милошев

14 19900 08.11.2011
Първата жена на Д. Рачков роди син на Е. Милошев
Е. Милошев

Екипът на “Комиците” е изключително плодовит тази година.



До 3 ч в неделя срещу понеделник стоя Евтим Милошев в Първа АГ болница, за да си приказва с Христина, пише 24 часа. Часове преди това - на 6 ноември в 16,50 ч, тя му роди син. Малкият Петър тежи 3,550 кг, висок е 51 см, а татко му беше на метър от него при появата му на бял свят. “Гледката не ме шокира, не припаднах, а бебето излезе като тапа”, каза продуцентът на “Комиците”. Щастливият Милошев е благодарен на д-р Мажина Панова и целия екип на болницата.

Двамата с Христина Апостолова, чийто първи мъж е актьорът Димитър Рачков, живеят заедно от доста време, заедно и работят в “Дрийм тийм”. Тя е сценарист в продуцентската компания на Милошев и Любо Нейков.

Екипът на “Комиците” е изключително плодовит тази година. От февруари са се родили 4 бебета, с появата на Петър станаха 5, а цикълът ще завърши другия февруари, когато се чака още едно. Първи повлече крак Любо Нейков с дъщеря си Анна. После се роди Михаил на Мария Спасова - изпълнителен продуцент на “Комиците”. Трети беше синът на Иван Спасов - главен сценарист и креативен продуцент на цялата компания. Той кръсти сина си на баща си Радослав Спасов - известния кинооператор и режисьор. Четвъртото бебе е на режисьора Николай Костов. Последното ще изплаче в дома на изпълнителния продуцент Александър Христов, който чака момиче.

За син почерпи и танцьорът Памбос Агапиу. Съпругата му Мария роди в петък Андриан, който е с мерки 3 кг и 50 см. Той се появи на бял свят в Майчин дом при доц. Асен Николов. Таткото почерпи приятели, както и отбора по танци, а 10-годишната му дъщеря направи същото в училище. Да не останат по-назад, родителите на Памбос събраха на почерпка близките си в Кипър. Памбос обяви, че е много щастлив, че има син и дъщеря и засега отлагат плановете за 3 деца. (24часа)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама