НОВИНИ


В. Сидеров: Раздялата ми с Капка е принципна, а не заради друга жена!

36 6400 20.11.2011
В. Сидеров: Раздялата ми с Капка е принципна, а не заради друга жена!
В. Сидеров и Капка вече не са заедно, но не това била причината Д. Стоянов да бъде изключен

По сходни причини той се разделил и с директора на СКАТ Валери Симеонов. Използва се лична, семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се удари срещу партия Атака, обясни Сидеров.



Димитър Стоянов е изгонен от Атака не заради приключилата връзка на лидера с Капка Сидерова, а за да се регулира партията, обясни самият Волен Сидеров. Ден след изключването на Димитър Стоянов, Сидеров каза, че е направил това, за да не бъде обсебено управлението на партията. Раздялата със съпругата ми не е заради друга жена, а е принципна. По сходни причини той се разделил и с директора на СКАТ Валери Симеонов.

Освен това лидерът на атакистите обвини Димитър Стоянов в договорка с ГЕРБ. Управляващите били монополизирали управлението. Виждам сговор между Бойко Борисов, който познава лично майката на Димитър Стоянов. Сега се използва една лична, семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се удари срещу партия Атака. Реакцията на Димитър е реакция на син, който иска да защити майка си. Вероятно е използван, по-късно ще го разбере, обясни още Сидеров.

Ще посочваме пагубните политики в управлението на ГЕРБ, зарече се още Сидеров. А политиката на ГЕРБ с нищо не се отличавала от тази на Тройната коалиция и затова Атака не можела да продължи да подкрепя управляващите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама