НОВИНИ


Ако някой радее за мутренското време, да се качва на машина на времето

13 5646 14.12.2011
Ако някой радее за мутренското време, да се качва на машина на времето
Валери Йорданов

Това препоръча шефът на СДВР. Куката не бил единственият човек, който се е занимавал с палежите в София.



Има палежите с учасието на пироман, който изпитва удоволствие от паленето, обяви по БНТ директорът на СДВР комисар Валери Йорданов. Полицията имала напредък и по другите случаи. Били открити три или четири различни почерка по начина на палеж на колите, но в никакъв случай не ставало дума за един човек или за една група от хора, чието дело са всичките палежи. Полицията работела по много версии, включително и разчистване на лични сметки със собствениците на автомобилите.

Задържаният снощи Владислав Николов–Куката не е единственият човек, който се е занимавал с палежите в София. При доста от случаите има и прилики, но и разлики, затова не може да се каже, че палежите са извършени от едно и също лице, каза още В. Йорданов.

До момента задържаният не давал никакви разяснения по случая. Причина за неговото залавяне било наличието на петролни продукти по дрехите му, а той не давал смислено обяснение къде е бил, нито пък алибито му се потвърждавало.

Разчитаме и на съгражданите си за съдействие. Но ако някой радее за мутренските времена, не е в точното време и трябва да се качи на машината на времето, каза още шефът на СДВР.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама