НОВИНИ


4-годишният Мартин се задавил, удряли го, да му помогнат

2 4738 22.12.2011
4-годишният Мартин се задавил, удряли го, да му помогнат

Такова обяснение дали задържаните за състоянието на 4-годишния Мартин Георгиев, който още е в кома.



Един от задържаните за жестокия побой на 4-годишния Мартин Георгиев вече е на свобода, а останалите, сред които са майката на детето, мъжът, с когото живее, и неговата майка са още в ареста. Тяхната мярка за неотклонение на тримата изтича днес и ако наблюдаващият прокурор не поиска нова, те ще бъдат освободени.

Задържаните дали обяснение, че детето се задавило и те се опитали да му помогнат. Тези обяснения звучали логично, но до произнасяне на съдебните медици, не можело със сигурност да се каже каква е причината за състоянието на детето. Детето било заведено в болницата от майка му с множество травми по цялото тяло. Без отговор оставал и въпросът защо от приемането на детето в 2 часа след полунощ в спешния център на МБАЛ „Света Анна" до 4.30, когато то е било преместено в университетска болница „Света Марина", полицията не е била уведомена за инцидента и състоянието на Мартин се е влошило.

Мартин все още е в дълбока кома в реанимацията, но кръвното налягане и сърдечната му дейност вече са стабилизирани. Все още има опасност за живота му.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама