НОВИНИ


Изнасилиха студентка пред университет

10 5033 11.01.2012
Изнасилиха студентка пред университет
Новината била потвърдена и от МВР

20-годишна студентка е била изнасилена на метри от Нов български университет.



Престъплението е извършено на 3-ти януари вечерта, съобщиха вчера във „Фейсбук” студенти от магистърската програма по „Бизнес администрация“ в НБУ, пише в. Монитор. Новината беше потвърдена и от МВР, но полицаите отказаха да обявят подробности с мотива, че в момента тече разследване и изнасянето на данни може да попречи.

Според информацията в социалната медия младата жена е била съборена на снега, след което насилникът се гаврел с нея. Дни след престъплението в университета тръгна слух, че деянието е дело на арабин, но никой не успя да даде подробности за него. Причината е, че в показанията си жертвата обяснила, че прилича на чужденец. Колеги на момичето обясниха, че в района има общежитие за бежанци и веднага предположиха, че може да е някой от тях, тъй като част от чужденците се издирвали в собствените си страни. Заради шока от преживяното жертвата останала няколко часа в снега, без да има сили да повика за помощ. Според свидетели на мястото дори не дошла линейка да я прегледа.

След случката част от студентките в Нов български вече се страхуват да се прибират сами след лекции и се обаждат на близки, които ги чакат. (Монитор)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама