НОВИНИ


Хлебаров тарашил касата на “Атака”

11 5033 11.01.2012
Хлебаров тарашил касата на “Атака”
Волен Сидеров

Напусналият парламентарната група на "Атака" депутат Петър Хлебаров заграбил партийната каса. Това обяви на брифинг в парламента днес лидерът на националистите Волен Сидеров. Той е категоричен, че ще сезира прокуратурата за действията на бившия му подчинен.


 

 Петър Хлебаров отговаряше за водене на тази каса. При напускане на групата си, той е взел със себе си тази каса, и е осъществил деянието кражба. Затова сезираме прокуратурата. Уведомихме и председателката на парламента. Тя не е следствен орган, но трябва да знае какво става на територията на Народното събрание, заяви Сидеров. 

Не мога да кажа колко пари са се събрали в касата, посочи Волен. Хлебаров водеше отчетност, но в последно време не е правил отчет пред групата, и не мога да кажа колко пари са се съдържали вътре, уточни той. В касата също имаше документи на парламентарната група, които той също е взел със себе си – протоколи на заседания на групата и решения, допълни още лидерът на "Атака".

Сидеров призова лебаров да върне всичко, тъй като това е чиста кражба и спокойно може да отговаря пред закона за това присвояване. Тук не става дума за принципите на тези, които напускат групата, а за чисто присвояване и за чисто парични отношения, за съжаление, смята Волен Сидеров. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама