НОВИНИ


Община Пловдив обяви Ангел Попов за "Благодетел на годината"

0 5730 11.01.2012
Община Пловдив обяви Ангел Попов за "Благодетел на годината"

Пловдивската община връчи почетната статуетка на „Димитър Кудоглу” на Ангел Попов, съсобственик на фирма "Рефан", който единодушно бе избран за благодотел №1 на изминалата година.


Зам.-кмета по социална политика в Община Пловдив Георги Титюков връчи ценното отличие от името на 10-членната комисия на община Пловдив на Ангел Попов, който  за изминалите месеци е подкрепил над сто социални, културни и здравни инициативи.

Високото отличие се присъжда от общината на президента на фирма "Рефан" конкретно и за цялостната реконструкция на детското интензивно отделение във ВМИ-Пловдив , там където проплакват стотиците новородени бебета на втория по големина български град.

Нека припомним, че само преди седмица Пловдивския отбор Локомотив също номинира сърцатия бизнесмен за "Меценат на 2011 година" и му връчи почетен плакет за подпомягане на младежта и спорта в града на тепетата. "Над 100 са останалите дарителски инициативи, които подкрепихме: хора в неравностойно положение, лечение на болни, редица спортни и обществени изяви. Сред тях са концертът на площада, почистването на града, айкидо, спортни танцови състави, акробати, батут...    

Последната оказана финансова помощ е за 10-годишната Виктория Радева, която стана вице  световен шампион по шахмат в Бразилия" - сподели Ангел Попов, докато приемаше бюста на Димитър Кудоглу, който благодарните пловдивчани чрез общината връчиха на любимата си козметична марка „Рефан”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама