НОВИНИ


Цв. Цветанов: Всеки пострадал има право на упреци

11 5393 16.01.2012
Цв. Цветанов: Всеки пострадал има право на упреци
Цветан Цветанов

Ще има наказания за онези служители на МВР от Перник, които са се държали непристойно със семейството на Мирослава.



Всеки потърпевш от престъпление, който е загубил най-ценното в семейството си, има право на упреци, обяви по БНТ вицепремиерът Цветан Цветанов по повод реакцията на семейството на убитата Мирослава от Перник. На снощната среща със сестра й Елеонора станало ясно, че ще има наказания за служители на МВР от Перник, които са се държали непристойно със семейството. МВР винаги се стреми към справедливост и в случая близките на Мирослава имат право да искат това, констатира той.

Вторият убиец на Мирослава Марио е настанен в психиатричната клиника на „Четвърти километър" в София. Цветанов се надявал експертизата му да бъде обективна.


Вътрешният министър обясни още, че Марио е един от основните организатори за печатането на фалшиви пари на територията на град Перник. Същият преди време е заплашвал и дете с убийство.

 

Според Цветанов засега не можело да се твърди, че убийците са били повече от двама души.

 

При самоубийството на вторият убиец Стойчо Стойчев - Чочо, обаче се е допуснал пропуск и се е стигнало до фаталния му край, каза Цветанов. Той добави, че Чочо не бил посегнал на живота си с оръжие на полицай.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама