БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Технополис направи първа копка на нов хипермаркет в Хасково

0 10929 19.01.2012
Технополис направи първа копка на нов хипермаркет в Хасково
г-н Георги Иванов - кмет на Община Хасково, г-н Тодор Белчев - председател на Съвета на директорите на Технополис и г-н Жельо Добрев – шеф на Стройко

4 млн. лева инвестиция и 60 нови работни места ще осигури търговската верига за града


На 19 януари, 2012 г. Технополис, търговска верига за бяла, черна, офис техника и IT, започна изграждането на хипермаркет в Хасково. Символичната първа копка направиха кметът на Община Хасково г-н Георги Иванов и г-н Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на Технополис. По традиция и за успех на новия обект в багера бе разбита бутилка шампанско, а отец Петър от катедрален храм „Св. Димитър” отслужи тържествен водосвет.

Бъдещият хипермаркет ще бъде разположен на кръговото кръстовище на бул. Съединение и Околовръстен път. В съседство се намират и други търговски обекти в новооформящата се търговска зона. По този начин клиентите ще могат лесно и удобно да направят своя избор. Технополис - Хасково се изгражда върху терен от 4500 кв. м, от които 2500 кв. м ще бъдат търговска площ. По традиция и съобразно установените от „Технополис” европейски стандарти, новият хипермаркет ще предложи цялото многообразие от над 25 000 уреда и аксесоара за дома, офиса и автомобила, обособени в пет основни продуктови зони. За посетителите е предвиден и безплатен паркинг с 80 паркоместа.

Веригата ще предостави на потребителите качество на изгодни цени чрез специализираните си промоционални оферти, както и разнообразие от варианти за кредитиране при закупуване на стоките. Очаква се новият обект да отвори врати в края на месец април и да осигури 60 нови работни места. Главен изпълнител на проекта е строителна фирма Стройконсулт - Сливен. Размерът на вложените в новия хипермаркет „Технополис“ инвестиции ще бъде 4 млн. лева.

Технополис е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, IT и офис техника, създадена през 2001 г. Днес вече компанията управлява 27 хипермаркета в цялата страна. За над 10-годишното си развитие веригата е инвестирала в България  над 164 млн. лева, а екипът й надхвърля 1800 човека.

Хипермаркети Технополис предлагат на българските потребители техника за бита и офиса на световни марки, сред които SONY, JVC, LG, SAMSUNG, PHILIPS, CANON, CANDY, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, HOOVER, BEKO, TAURUS и др.     Благодарение на динамичното си развитие, доброто качество на стоките и високия стандарт на обслужване, Технополис печели два пъти престижното отличие на международната програма SUPERBRANDS за най-добра марка на българския пазар в категория „Търговски вериги и центрове“.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама