ПОЛИТИКА


Македония иска Сергей: Експремиерот кажал дека е македонец!

54 10612 21.01.2012
Македония иска Сергей: Експремиерот кажал дека е македонец!
С. Станишев

Сергей Станишев е наш, гръмнаха македонските медии. Да вземем Сергей за премиер, за да влезем по-бързо в Евросъюза, предлагат оттатък границата.



Повод за еуфорията стана изказване на бившия премиер в шоуто "Тази събота" по БТВ от 14 януари, пише в. Стандарт. Тогава екипът на Лора Крумова гостува в дома на Сергей и половинката му Моника. На въпрос дали жената до него го ревнува, соцлидерът отговори: "Тя е македонка и с това, според мен, всичко е казано. Искам да добавя, че и аз съм македонец".

Със скоростта на албански реотан комшиите ни реагираха напълно сериозно на закачката. "Експремиерот на Бугариьа ьавно кажал дека е македонец!", израдва се сайтът mkd.mk. Новината бе подета и от други медии в Скопие и предизвика бурен отклик в интернет форумите. "Да вземем Сергей за премиер, за да влезем по-бързо в Евросъюза", предлагат ентусиасти.

Други пък настояват лидерът на БСП да оглави партията на македонските социалисти и така да превземат ПЕС, където Станишев бе избран за председател. "От сърце се посмях, гледам на написаното като на опит за избиване на комплекси", коментира Станишев пред "Стандарт".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама