НОВИНИ


Цветанов се извинил на родителите на битите момчета от Скравена

48 5113 03.02.2012
Цветанов се извинил на родителите на битите момчета от Скравена
Цветан Цветанов

Един от полицаите се провалил на детектор на лъжата. Министърът имал намерение да иде в Ботевград, но заради ангажименти не е могъл; по телефона разговарял с родителите и лично се извинил за поведението на своите подчинени.



Днес Министър Цветан Цветанов се е срещнал с майката на Петер Иванов – Ани и е поднесъл своите извинения. Срещата е била в София, където живее семейство Иванови, съобщава сайтът https://botevgrad.com.

Директорът на Областната дирекция на полицията - София област комисар Николай Николов  днес поднесе извиненията си на родителите на другите две момчета, заподозрени, че са автори на надписите в Скравена – Здравко Гайдарски и Петър Николов. Комисар Николов им е съобщил, че лично министърът е имал намерение да бъде днес в Ботевград, но заради ангажименти в парламента не е могъл. Той се свързал с него по телефона и министър Цветанов е разговарял с родителите и лично се е извинил за поведението на своите подчинени. 

Комисар Николов е съобщил, че един от полицаите от ботевградското управление, които минаха на детектор на лъжата, се е провалил. Той най-вероятно ще бъде освободен дисциплинарно. По случая ще има и други наказани, допълнил е той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама