НОВИНИ


Екссъветник на Т. Живков заложи 50 лв., че Първанов ще победи Борисов

178 8942 04.02.2012
Екссъветник на Т. Живков заложи 50 лв., че Първанов ще победи Борисов
Костадин Чакъров

Шансът на БСП да заеме огневи позиции бил у Първанов; на последните избори Борисов и Станишев били като гладиатор срещу евнух, но на следващите Първанов щял да е сигурен победител срещу Борисов.



Всички чувстват, че Първанов е заплаха за противника. Той е заплаха и за Станишев, защото още не е слязъл от властта и вече е на мушката, изрече по НТВ екссъветникът на Тодор Живков Костадин Чакъров. Така му правели  услуга, въвели го веднага в боя. Шансът на БСП да заеме огневи позиции бил у Първанов, който натрупал опит в битки.

Станишев няма опит, води ги по друг начин, затова на последните избори Борисов и Станишев бяха като гладиатор срещу евнух, съобщи още Чакъров и продължи с комплиментите: Първанов като президент изкова поведение, което някои критикуват, но хората са забравили, че той нямаше право на бабаитско говорене. Не знам дали Първанов познава ли Алексей Петров, но и да го знае какво от това, попита Чакъров.

Първанов трябва да направи равносметка на прехода и да извади БСП от помийната яма, в която я вкарали всички от Луканов и Младенов. Станишев загуби всички избори. Първанов се яви на два, спечели и двата. В следващата битка на изборите през 2013 г. Първанов е сигурният победител срещу премиера Борисов, съобщи Чакъров, който заложи 50 лева срещу Карбовски, който на свой ред заложи 5 лева.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама