НОВИНИ


Кунева не бързала, но готви политически проект

49 5381 04.02.2012
Кунева не бързала, но готви политически проект
М. Кунева

„България на гражданите" можела да бъде добър проект, вкл. и политически.



Ако съм успяла с „България на гражданите", то е благодарение на вас и заради вас, каза Меглена Куневапо време на първата среща в страната на Сдружение „България на гражданите", която се проведе днес в Шумен, съобщава news.bg. За първи път Кунева спомена и вероятността сдружението да прерастне в политически проект. „България на гражданите" може да бъде добър проект, може да стане политически. Нямаме предварителен план за влизане в политиката, влизането в парламента за нас не е самоцел. Искаме да разберем каква енергия има сред хората", заяви още Кунева, която не бързала.


"Считаме, че България не е на партиите и ако няма граждански контрол, нищо няма да се промени. Нека покажем, че знаем как да решим проблемите", каза Кунева.

 

„Шумен е първото място, откъдето започна президентската кампания на Меглена Кунева, и сега отново срещите си с гражданите Сдружението започва от Шумен", отбеляза Даниел Вълчев, който е сред учредителите на Сдружението. „България на гражданите" е ваша, ако я припознаете, вие сте локомотивът, който ще тегли напред", посочи Кунева и благодари за подкрепата за президентските избори.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама