НОВИНИ


К. Сидерова: Не познавам новия Волен; това е друг човек!

37 5636 05.02.2012
К. Сидерова: Не познавам новия Волен; това е друг човек!
Капка Сидерова

Продължението на романа ни "Жесток романс" тепърва предстои.



"Жесток романс" или "Апокалипто" бих нарекла роман за мен и Волен заради продължението, което предстои - национализмът в България да продължи да съществува и да премине на нов етап, обяви по НТВ Капка Сидерова.

Между нас се случи нещо съвсем човешко - единият избира друг път и тръгва по него, което води до много последици, ако тандемът е политически, каза Капка. Може да се каже, че съм била с притъпен инстинкт, усилията ми бяха хвърлени в друга посока - вестник, избори, затова не съм предполагала, че Волен може да се хвърли в авантюра, никога не съм изпитвала чувство на ревност, а и той не ми е давал повод. Затова го разбрах от медиите, на слухове не вярвах, в политиката те са нормални, призна тя.

Аз залагам на градивното, не на разрушителното, каза общинският съветник от Атака. В началото ми беше трудно, това е вид предателство, а човек трудно преглъща, когато го предават близките му, добави тя. При него имало зацикляне и криза, което тя тълкувала като криза на идеи. Била готова да прости всичко заради каузата, в която вярвала и заради хората, тръгнали след тях. Затова политиците нямат право на частен живот, те са кабелът, свързваш крушката (избирателите) с контакта, обясни тя.

Предположих, че думите на Вера Кочовска, че жена от групата го трови, е свързано с идеи, обясни Капка. Това са дребни, клюкарски неща, затова не ме е предупредила, а и когато не виждаш изход, няма нужда да предупреждаваш, добави тя. Според нея много неща в живота били предопределени, затова раздялата била начало на нещо ново. Когато нещата зациклят, трябва операция. Сега сърцето ми е отново възстановено, благодарение на приятелите ми и силната подкрепа на обществото. Те ми дават сила да се задейства новото сърце у мен, каза Капка Сидерова.

Не можем вече да бъдем съратници с Волен, това е един безкрайно променен човек и аз не го познавам. Това, че ще подаде оставка, ако не вземе 650 000 гласа Волен заяви пред Д. Чуколов, продължи Капка и го призова да си спомни това. Депутатите днес напускат от обида и заради липса на кауза и идея, констатира тя. И каза, че докато е била главен редактор на вестника, тя не е взела нито стотинка от субсидията на партията. Атака отдавна няма подкрепа, не знам, дори и ако Волен подаде оставка, дали нещо може да бъде спасено, но патриотизмът и национализмът имат своята ниша в България и трябва да се даде възможност на тази идея.

Името на евентуална нова партия няма никакво значение. Ако нещо трябва да се случи, то ще стане, заключи Капка Сидерова.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама