НОВИНИ


Зимен ад навсякъде из страната

21 5395 07.02.2012
Зимен ад навсякъде из страната

Забраните виж тук!



Трамваи са задръстили центъра на София, очевидци разказват, че десетки мотриса са блокирали столичните улици „Алабин” и „Хр. Ботев”, а причината за това засега не е ясна. Столичният градски транспорт се движи със закъснение заради влошената метеорологична обстановка, водачи и пешеходци се оплакват от непочистени улици и платна.

Затруднения с трафика има в кварталите „Хладилника”, „Борово”, „Бъкстон”, „Красно село”, както и по бул. ”България”.

Възстановено е транспортното обслужване от Околовръстен път до с. Подгумер и от Околовръстен път до с. Войняговци, от с. Гнияляне до Гара Курило в район Нови Искър.

Извън столицата автомагистрала „Люлин” се затваря и в двете посоки, поради снегонавяване.

Верижна катастрофа, при която са се ударили седем автомобила, затвори  тази сутрин пътя Разград - Шумен. Пострадали няма.

Около 09.30 часа днес е въведена забрана за движение на всички превозни средства по пътищата на Разградска област. Затворени за движение са и пътищата на територията на Русе. Силните снегонавявания водят до почти нулева видимост.

Преустановява се движението на всички превозни средства през ГКПП "Дунав мост" в двете посоки. По информация, получена в Главна дирекция „Гранична полиция", румънските власти са преустановили движението по пътя Гюргево - Букурещ.

Областно пътно управление–Варна въвежда ограничение за движение на товарни автомобили над 10 тона по пътищата от републиканската пътна мрежа на територията на Варненска област.

Опасност от лавини пък дебне в планините. Предпоставка за това е краткото затопляне, последвано от нов снеговалеж. Планинските спасители предупреждават скиорите и сноубордистите да карат внимателно и само в очертанията на пистите. Особено опасни са местата извън пистите, където, според спасители, е лудост да караш.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама