ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Седесари анатемосаха Мартин Димитров във Facebook

23 17428 22.02.2012
Седесари анатемосаха Мартин Димитров във Facebook

Върли фенове на синята идея се ядосват, че са гласували. Коментар на Мартин Димитров в социалната мрежа Facebook скандализира феновете на синята идея.



Критиките му към ГЕРБ обаче се върнаха като бумеранг към лидера на СДС, който беше отнесен от лавина коментари. Материала си Димитров е озаглавил „Под юргана ГЕРБ и БСП са заедно”

В началото синият лидер започва с встъпителна критика към медиите. „Едва ли някоя медия би препечатала този анализ, затова моля за неговото разпространение в Интернет. Важно е поне малко да се вдигне завесата и да се видят истинските лица и на ГЕРБ, и на БСП”, пише председателят на СДС. След това в анализа си заявява, че между Борисов и Станишев е имало тайна завера преди парламентарните избори през 2009 г. Ентусиазмът  и вдъхновението на Мартин Димитров набързо са попарени от приятелите му в профила, които го иронизират за това, че електоратът на СДС се събира само в интернет. Видимо изнервени от поведението на партията, която се е превърнала в беззъб критикар,  вече не крият критиките си към лидера й.

Лидия Разсолкова е написала: „Страхотен анализ! Може би и някой друг е анализирал нещата в подобна светлина, но хайде да сложим край на анализите и да направим необходимото да престанат анализите, в които СДС не влиза в ничии планове и „анализи”. От приказки файда няма. Цани Генов е отговорил на Димитров: „Ти дръж още тия боклуци на Янко Станев в СДС-Варна да ръководят и чакай гласове”. „Ставате наистина смешни, бе, Мартине! Не може председател на партия да се държи като квартална клюкарка”, гневи се Павел Петров. „Ами като е така, изкарайте факти, доказателства, а не само голи приказки. Пропадате стремглаво надолу. (То пък не че има откъде толкова нависоко). На следващите избори и 1% да е бариерата, пак ще е непосилно висока за вас!

С такива лидери и такава политика очевидно сте погрешка в парламента. Но нищо, следващия път грешката ще бъде поправена. Съжалявам, че съм си похабил гласа и съм спомогнал за влизането ви в НС. Не синя, а жълта партия станахте - махленски клюкарки!”, завършва Петров. „Купувам си пуканки и се връщам, защото стана интересно”, бъзика се Илияна Колева от Бургас. От всичките коментари под Димитров няма нито един положителен. В останалите постинги на синия лидер дереджето е същото.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама