НОВИНИ


Планът "Сидеров" дава 1000 лв. минимална заплата

91 7956 03.03.2012
Планът "Сидеров" дава 1000 лв. минимална заплата
Волен Сидеров

Минималната пенсия пък щяла да е 500 лв; генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия е друга точка от този план.



Минимална заплата 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв., незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от 3 млрд. евро годишно в българските ръце, разваляне на договорите с енергодружествата ЧЕЗ, ЕОН и ЕVN и връщане на печалбата от 1 млрд. евро годишно на българския народ - това са части от плана за „Новия път на България - Сидеров". Негов съкратен вариант получиха всички, които дойдоха днес на Националния протест на „Атака".

Искаме свободна България, България, в която българинът не е икономически роб, както е сега, каза Сидеров.

Планът "Сидеров" се разгръща още: с държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес, със създаване на кооперативна банка с начално финансиране от държавата, специално за селското стопанство, с ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки, със създаване с държавно финансиране на високо технологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти, с генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия.

Тези промени са възможни и  жизнено нужни на България, смятат от "Атака", а целият план, който съдържа цели 100 страници, ще бъде разпратен до всички общински организации на партията, за да го обсъдят до края на март.Плана Сидеров".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама