ФРОГ-САТИРА


Първанов по стъпките на Трактора

8 86394 15.03.2012

Варна, Бургас и Плевен са първите градове, в които Георги Първанов ощастливи местните партийни структури с присъствието си.


По същия маршрут стартира и предизборната кампания на неговия доверен човек Алексей Петров, когато се кандидатира за президент. В Плевен и на двамата любимо място е х-л „Ростов на Дон”, чийто съсобственик Людмил Конов бе разстрелян с „Калашников” пред дома му. В Плевен и двамата разчитат на едни и същи хора – депутата и бивш вътрешен министър Румен Петков и ректора на Медицинския унивесрисет проф.Григор Горчев, доскорошен съветник на Първанов и бъдещ здравен министър в негов кабинет, както шушукат плевенчани.

Кандидатът за господар на "Позитано" в „черно тото”

В „черно тото” бе замесено името на Георги Първанов. Членове на БСП в страната залагали колко пъти по време на срещите бившият вече президент ще оплюе сегашния председател на партията Сергей Станишев. Залозите варирали от 2 до 5 лв. заради кризата. В Плевенско залагали и за това дали Първанов е отишъл заради самите партийци, или е прескочил и до едно от любимите си ловни стопанства „Бялка”. Същото, което станало причина през 2008 г. Алексей Петров да поръча на служителя от НСО Пламен Устинов да убие бизнесмена Гриша Ганчев. Това разкри самият Устинов като свидетел по делото „Наглите”.  Първанов вдигнал залозите и по време на сгледата със соцактивисти в Белене. На тях той обещал, че като оглави БСП, а след това и правителството, веднага ще почне строежа на АЕЦ. Местни кадри обаче недоверчиво се питали, като беше 10 години президент, защо не направи нищо за централата и колко милиона са щипнали негови близки олигарси от т.нар. подготвителни обекти. Залозите дали казва истината били 3:1 не в негова полза.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама