НОВИНИ


13 депутати подхващат скандала “Хохегер”

53 6160 22.03.2012
13 депутати подхващат скандала “Хохегер”

Народните представители гласуваха персоналния състав на временната анкетна комисия за скандала „Хохегер”. Комисията ще бъде съставена на квотен принцип, ще има 13 членове от всички парламентарни групи.


 

От Синята коалиция в нея влиза Кирчо Димитров, от „Атака” - Венцислав Лаков, от ГЕРБ - председател и член на комисията е Димитър Главчев, членове - Цвета Караянчева, Емил Радев, Снежана Дукова, Пламен Нунев и Румен Иванов, от ДПС - Лютви Местан и Йордан Цонев.

Димитър Колев предложи от името на независимите народни представители Дарин Матов.

От БСП в нея ще участват двама - Ангел найденов и Антон Кутев. "Въпреки цялото безсмислие с оглед състава предмета и начина, по който искате да раздухвате този скандал, от наша страна ще участват Ангел Найденов и Антон Кутев", заяви зам.-председателят на ПГ на Коалиция за България Михаил Миков и предложи от независимите депутати да участва Яне Янев, за да я освежи стабилно и сигурно.

"В подкрепа на предложението на Михаил Миков, искам да издигна като алтернативна кандидатура за председател на комисията Яне Янев, който има изключителен опит в тази област. Той е експерт в тази област, вече разследва предишния президент, може да разследва и настоящия, посочи Петър Курумбашев от БСП.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама