ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Луиза Григорова се дрогирала не само на филм?

10 11649 03.04.2012
Луиза Григорова се дрогирала не само на филм?
Луиза Григорова

Хора от обкръжението на Луиза коментирали, че актрисата все по-често пушела марихуана. Поведението й се припокривало с героинята си от „Стъклен дом“ Алекс, която в последните два сезона имала проблеми с наркотиците и алкохола.



Луиза Григовора от "Стъклен дом" говорела бързо, превъзбудено, смеела се шумно, не спирала да повтаря колко много обича своята приятелка Весела и как, въпреки че не е лесбийка, би станала такава само заради нея. Клипче, която показва неадекватното държание и отнесен поглед на Григорова, обиколи бързо медии и сайтове за видеосподеляне, а потребителите единодушно споделили, че младата актриса се припокрива с героинята си от „Стъклен дом“  Алекс, която в последните два сезона имаше проблеми с наркотиците и алкохола.

Хора от обкръжението на Луиза също коментирали, че актрисата все по-често пушела марихуана, а от известно време дори залитала и към по-тежките наркотици, съобщава bliasak.bg.

Феновете на Луиза обвиняват ексгаджето й Явор Бахаров за нейното състояние, което напомня екранното й поведение. Бахаров беше задържан с малко количество марихуана през лятото, но и двамата отрекоха да са пушили.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама