НОВИНИ


Лейди Гага пребори БФС за Нациналния стадион

1 5662 10.04.2012
Лейди Гага пребори БФС за Нациналния стадион
Лейди Гага

Световната звезда Лейди Гага спечели битката с БФС в спора за мястото на концерта й в София на 14 август. Вече е решено: на тази датя няма да има мач на националите, а концерт на екстравагантната певица. Новината бе съобщена от организаторите на събитието София Мюзик Ентерпрайсис и Антон Попов, шеф на Националната спортна база. Съобщението за грандиознто събитие е качено е в официалния сайт и проф


Драма не е имало. Преценихме, че трябва да се вземе точно това решение, съобщиха източници от БФС за Фрог нюз. Контролата между България и Кипър ще се премести на следващия ден – 15 август, на стадион „Георги Аспарухов”.

Именно от стадион „Васил Левски” ще стартира Европейското турне на поп примадоната. Някои медии се опитаха да заплетат интрига около шоуто на звездата и футболните ни национали. Самите играчи обаче са били на мнение, че е по-добре да отидат на концерта и да се заредят емоционално за срещата на следващия ден.

 

Концертът на Лейди Гага е първи от предстоящото й европейско турне през август и септември, като гостуванията в София и Букурещ ще бъдат единствените изяви на Балканите. Маратонът включва 21 мега концерта в 19 страни. Очаква се концерта да бъде посетен от поне 50 000 души. 43 000 са седящите места, но ще има зони и за провостоящи. За концерта на Мадона през 2009 г. са били продадени 56 000 билета. 


Продажбата на билети за концерта на Лейди Гага ще стартира на 27 април. Те ще са на цени от 70 до 200 лева. Очакват се групи от фенове от да окупират касите още ден преди това.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама