НОВИНИ


Събраха се! ВМРО пристана на БСП?

47 6325 20.04.2012
Събраха се! ВМРО пристана на БСП?
Каракачанов и Станишев изглежда добре са се разбрали ЕПА/БГНЕС

Решението на управляващите за АЕЦ "Белене"сега отново събирало БСП и ВМРО. А иначе двете партии винаги си подавали ръце в съдбоносни моменти, смята червения лидер за червено-черните от ВМРО.



Винаги се събираме с ВМРО в трудни за България моменти, когато се вземат съдбовни решения, съобщи лидерът на БСП Сергей Станишев. Днес в НС се проведе среща на червените с ръководството на ВМРО.

АЕЦ "Белене", честността на следващите парламентарни избори и социално-икономическото положение в страната са обсъждали червени и червено-черни, а Станишев се сети, че от двете партии заедно водили битката за спасяване на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй".

Станишев споделил притеснения за икономическата ситуация в страната и Сребърния фонд. България вече няма резерви, те са изядени, опоскани, повтори тезата си червеният лидер и посочи, че обедняването ставало тотално, хората навлизали в мизерия, средната класа била с пречупен гръбнак.

По повод оттеглянето на "Атака" от подписката за искане на вот на недоверие, Станишев съобщи, че атакистите ще понесат своята отговорност пред избирателите си.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама