НОВИНИ


М. Миков: Бойко Борисов е силно харизматичен лидер

13 6817 28.04.2012
М. Миков: Бойко Борисов е силно харизматичен лидер
М. Миков

Периферията на страната кучета я яли; хубаво е да се правят магистрали, но е добре да имаш и някакъв средноевропейски стандарт, изреди ексвътрешният министър.



Този кабинет едва ли ще има нещо общо с изграждането на нова ядрена мощност, защото само срокът за лиценза е 7 години, обясни по ТВ 7 червеният депутат М. Миков, според когото преместването на реактора от АЕЦ "Белене" в "Козлодуй" няма да стане по време на мандата на настоящето управление.

Масови първомайски тържества из страната стягала БСП, разкри още Миков. Той акцентира върху социалния елемент на 1-ви май и добави, че дори в Гърция раздали Великденски премии. Хубаво е да се правят магистрали, но е добре да имаш и средноевропейски стандарт, както ГЕРБ обещаха, че ще постигнат до края на мандата си, добави Миков. Хората с висше образование били ударени много тежко от безработицата, само в Белоградчик тя била 40%. Периферията на страната кучета я яли, възкликна той. Инфраструктурните проекти само се показвали по телевизията, но хората щели да усетят настоящата политика не от ефира, а върху трапезите си. Иначе спор няма, че Бойко Борисов е силно харизматичен лидер, призна Миков.

В БСП ще избираме председател на НС, а не лидер, каза Миков. Никой не оспорва, че Първанов има лидерски качеста, а 2-та му президентски мандата са успех, но е важно колективното ръководство и е важна позицията, която С. Станишев реализира на европейско ниво. Това признание в Европа мисля, че конгресът ще отчете, каза още Миков, според когото Станишев оформял лявата посока в развитието на партията. Този номер с АБВ-то практически не проработи, добави той, но препоръча на доскорошния президент да не цепи партията. Левицата има нужда от едно европейско развитие, заключи Миков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама