НОВИНИ


В. Танов, доволен, благодари на служителите си

12 8482 03.05.2012
В. Танов, доволен, благодари на служителите си
В. Танов

Виновните служители ще понесат всички последствия от действията си, зарече се шефът на Агенция „Митници” във връзка с операцията от тази нощ на българо-турската граница.



Изкореняването на корупционните практики е основен приоритет, политика и цел на Агенция „Митници” през последните три години. Това е категоричен и безусловен принцип на ръководството на Агенция „Митници”, което ще окаже пълно съдействие на компетентните органи при разкриването и разследването на всички случаи, несъвместими с антикорупционните позиции и практики в митническата администрация. Това заяви директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов по повод операцията от тази нощ на българо-турската граница срещу изнудването на пътникопотока, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов оценява операцията от тази нощ като ясно доказателство за необходимостта от провежданата в митническата администрация структурна реформа и лично благодари на правоохранителните органи за подкрепата на усилията му в борбата с нерегламентираните практики в българските митници. Виновните служители ще понесат всички последствия от действията си.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама