БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Кингс Табако се нареди до най-добрите в Сингапур

0 6318 17.05.2012
Кингс Табако се нареди до най-добрите в Сингапур

За първи път български производител взе участие в изложението за дюти фри и травъл ритейл висококачествени стоки TFWA в Сингапур. Това е изключително признание за родното ни цигарено производство, тъй като в престижния форум участие взимат само компании с персонални покани от организаторите.



Българският производител Кингс Табако се нареди до марки като Christian Dior, Versace, Swarovski, Furla и LaCoste.

В изложението участие взеха 236 изложители като едва около 6% от тях бяха производителите на тютюневи изделия. Най-голямо участие имаха представители на парфюмерийния и козметичен сектор, както и производителите на вина и алкохолни напитки. Новите колекции на бижута и модни аксесоари на най-престижните марки видяха посетителите на TFWA.

Най-новите технологии бяха интегрирани в изложбеното пространство на изложението в Сингапур тази година. За да отговорят на високите изисквания, от Кингс Табако направиха изключително модерен щанд като представиха продуктите си чрез триизмерни холограмни изображения и интерактивни екрани.

Интерактивни тъч екрани бяха внедрени и в изложбените помещения от TFWA. Чрез инсталираните в тях детайлни карти на етажите, посетители можеха да намерят къде се намират и какъв е най-бързият път до следващата набелязана точка за посещение. Тъч екраните даваха възможност за търсене на изложители по марка, производствен сектор, име на компанията и локация на щанда. TFWA създадоха специално приложение за IPhone и Blackberry. То даваше възможност на посетителите да следят чрез мобилните си телефони детайлите за събитията на изложението, включително дневната програма и навигационни карти на етажите.    
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама